Uterum & skärmtak

Förläng både ditt hus och utesäsongen.

GSAB erbjuder skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger. Våra olika skjutdörrsystem, Alu-Soft, Alu-1 och Alu-2, ger dig möjligheten att skräddarsy en inglasning utifrån dina behov och önskemål. Med detta kan du få ett extra rum som du har glädje av från tidig vår till sent in på hösten.

Alu-Soft är ett väldesignat skjutdörrsystem för enkelglas. Med mjuka och behagliga linjer ger det en elegant karaktär. De avrundade kanterna, som skapar ett tilltalande utseende, är ett tydligt bevis på att aluminiumprofiler inte behöver vara platta och tråkiga.

Alu-1 är ett stabilt och välbeprövat skjudörrsystem för enkelglas. Med markerade linjer har det en egen karaktär och passar utmärkt för att förlänga sommarsäsongen.

Alu-2 är skjudörrsystem med isolerglas för dig med höga krav på komfort, kvalité och utseende. Likt Alu-Soft ger de mjuka och avrundade linjerna ett tilltalande intryck och lyfter aluminiumprofilerna. Alu-2 är tillverkad för två-glas isolerglas och ger dig möjligheten att utnyttja ditt uterum från tidig vår till sen höst.   

Vårt eleganta skärmtak med beslag i rostfritt stål ger dig stilrent och gediget skydd utanför ytterdörren. Med sin minimalistiska design upplevs skärmtaket nästan sväva på fasaden.

Alu-soft/Alu-sharp 1G - Skräddarsydda skjutdörrar med enkelglas

Alu-soft/Alu-sharp 2G - Skräddarsydda skjutdörrar med isolerglas

Skärmtak - elegant med beslag i rostfritt stål

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig