Skjut- & slagdörrar

Stilrena glasdörrar med många möjligheter

GSAB kan erbjuda glasdörrar i flera olika utföranden – både som slag- och skjutdörr. Gemensamt för alla är de stilrena profiler och beslag som låter glaset komma i fokus. Kompletta dörrar är alla samlade under varumärket Invitrea, men det går lika bra att köpa de olika gångjärnen, beslagen och profilerna separat.

Slagdörren Elegant är dörren som släpper in ljuset. Den är helt i glas och dörrbladet är anpassat för att kunna ersätta trädörrar i befintliga dörrkarmar. Elegant finns med både klart och dubbelfrostat glas. Det dubbelfrostade är speciellt framtaget för att användas till toaletter och badrum. Rum som ofta har ett begränsat naturligt ljusinsläpp. Elegant i dubbelfrostat utförande skyddar mot insyn samtidigt som det släpper igenom ljus utifrån på ett behagligt sätt.

Briljant skjutdörrar för garderober byggs alltid måttanpassade för att utnyttja utrymmet maximalt. Briljant fungerar lika bra i köket som i sovrummet. Skivmaterialet finns i ett stort utbud av färgat glas, spegel eller träskivor. Den golvgående skjutdörren rullar tyst och lätt tack vare den kullagerförsedda golv och toppstyrningen. Briljant kan även förses med en mjukstängande parkeringsfunktion som håller dörren stängd.   

Se film på våra Briljant skjutdörrar här.

Zon och Area är två skjutdörrslösningar för dörröppningar. Zon kan monteras både i tak eller vägg och även mitt i en helglasvägg med glas runtom. Zon kan fås som dubbeldörr och passar även utmärkt i badrumsmiljö. Den mjukstängande parkeringsfunktionen bromsar dörren och minskar klämrisken.

Se film på vår Zon skjutdörr här.

Area är en vägg- eller takmonterad skjutdörr med synliga detaljer i rostfritt stål. Det stilrena formspråket gör att den passar lika bra i kommersiella som privata fastigheter. Area finns både som enkel- och dubbeldörr och kan monteras på helglasvägg eller vanlig vägg.

 

Gångjärn & låshus Lux

Briljant - skjutdörren för alla utrymmen

Elegant - glasdörren som släpper in ljuset

Zon - mjukt självstängande skjutdörr

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig