Räcken & klämfästen

Räckessystem för alla miljöer och utrymmen

Med lång erfarenhet av glasräcken och tre olika räckessystem, som innefattar flertalet kombinationer och utföranden, kan GSAB garanterat möta alla sorters räckesförfrågningar. Alla våra räcken finns för både inom- och utomhusbruk. Det finns även ett brett utbud av tillval och kompletterande produkter till de olika räckessystemen. Vi lagerför ett stort antal klämfästen, konsoler och handledare och kan även beställa hem specialsortiment vid önskemål.

Skyline är glasräcket som ger dig maximalt med utsikt. Ett glasräcke utan skymmande eller skrymmande stolpar. Glasräcket blir estetiskt tilltalande och ger ett luftigt intryck. Skyline Plus passar lika bra i den privata som i den offentliga miljön, både inom- och utomhus. Den är enkel och snabb att montera tack vare den tvådelade profilen. Skyline Plus finns både för golv- och sidomontage.

Se vår film på Skyline Plus här.

Rostfria räcken har tidlös design samt är flexibla, lättmonterade och finns i både inom- och utomhuskvalité. Flexibiliteten möjliggör montering av räcken i de flesta miljöer och utrymmen. Det enkla montaget sker utan behov av svetsning eftersom detaljerna limmas eller skruvas fast. Räcken finns med både runda och fyrkantiga rör.

Alu-Railing är ett glasräcke med smala och eleganta stolpar där glaset kommer i fokus. Alu-Railing har stolpar och handledare i lackerad aluminium. Alu-Railing finns i flera varianter och kan kombineras på olika sätt för att passa till fastigheten. Fördelen med aluminium är det tål en tuff utomhusmiljö.

Skyline Plus - med glaset i fokus

Rostfria räcken - runda eller fyrkantiga stolpar

Alu–Railing - elegant aluminiumräcke

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig