Glaspartier

Gränslösa glasväggar med Alu-Room

Med Alu-Room skapas enkelt luftiga utrymmen i kontor, offentliga miljöer eller privata bostäder. Det är ett flexibelt och lättmonterat väggsystem där glasets ljuddämpande effekt kombineras med en känsla av gränsfria rum. Förstärk den öppna känslan genom att montera en dörrkarm fristående i glaspartierna.

Monteringen sker med minimalistiska och eleganta aluminiumprofiler i över- och underkant. Detta ger en stabil lösning med glaset i största fokus. Välj profiler i vitt, silvermatt eller en rostfri look.

Komplettera våra helglasdörrar med en dörrkarm. Alu-Karm är designad för att befästa Alu-Rooms obrutna linje och finns i färgerna vit och silvermatt. Dörrkarmen finns som standard i modulmåtten M7x21 – M10x21 men kan även beställas med kundunika mått. Möjligheterna med Alu-Karm är många. Den kan kombineras med dubbeldörr, flera olika lås beroende på användningsområde och tål tuffare miljöer som bastu eller badhus. 

En av fördelarna med Alu-Room är att det går att välja glastjocklek efter behov och krav på ljuddämpning. Upp till 16 mm tjocka glas kan användas. Även Alu-Karm har tack vare sin utformning mycket god ljuddämpande förmåga. Det innebär att Alu-Room och Alu-Karm med fördel kan användas i till exempel konferensrum med högre behov av sekretess och krav på ljuddämpning.

Alu-Room² skapar rum för nya möjligheter

Flytt- och vikbara glasväggar

Stomprofilen - smal profil, brett användningsområde

Fönster - flera olika system

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig