Glaspartier

Invitrea Rum – Glasväggar och dörrar för kontor och hem

Med våra glasväggar och dörrar från Invitrea skapas enkelt luftiga utrymmen i kontor, offentliga miljöer eller privata bostäder. Alu-Room är ett flexibelt och lättmonterat väggsystem där glasets ljuddämpande effekt kombineras med en känsla av gränsfria rum. Förstärk den öppna känslan genom att montera en dörrkarm fristående i glaspartierna.

Monteringen sker med minimalistiska och eleganta aluminiumprofiler i över- och underkant. Detta ger en stabil lösning med glaset i största fokus. Välj profiler i vitt, silvermatt eller en rostfri look.

Komplettera våra helglasdörrar med en dörrkarm. Alu-Karm är designad för att befästa Alu-Rooms obrutna linje och finns i färgerna vit och silvermatt. Dörrkarmen finns som standard i modulmåtten M7x21 – M10x21 men kan även beställas med kundunika mått. Möjligheterna med Alu-Karm är många. Den kan kombineras med dubbeldörr, flera olika lås beroende på användningsområde och tål tuffare miljöer som bastu eller badhus. 

En av fördelarna med Alu-Room är att det går att välja glastjocklek efter behov och krav på ljuddämpning. Upp till 16 mm tjocka glas kan användas. Även Alu-Karm har tack vare sin utformning mycket god ljuddämpande förmåga. Det innebär att Alu-Room och Alu-Karm med fördel kan användas i till exempel konferensrum med högre behov av sekretess och krav på ljuddämpning.

Invitrea Room - Glasväggar och dörrar för kontor och hem

Flytt- och vikbara glasväggar

Stomprofilen - smal profil, brett användningsområde

Fönster - flera olika system

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig