Duschväggar

Unika duschväggar med glaset i fokus.

Under GSAB:s varumärke Invitrea erbjuds kompletta duschväggar färdiga för montering. Tack vare vår lokala produktion ska våra färdiga modeller endast ses som inspiration. Vi kan enkelt leverera unika duschmodeller specialanpassade, både i funktion och mått, efter alla era önskemål. Dessutom har vi marknadens längsta garantitid – 20 år!

Duschväggarna är indelade i två serier – Skärgårdsserien som bygger på GSAB:s egenutvecklade Aqua-profiler och den minimalistiska Västkustserien där glaset kommer till sin fulla rätt med hjälp av smäckra beslag.

I Skärgårdsserien har duschmodellerna ett klassiskt formspråk, helt enkelt klassisk skönhet. Inspirationen kommer från miljöerna och den vackra naturen i havslandskapet öster om Stockholm.

Västkustserien är inspirerad av det kala, mjukt formade klipplandskapet som finns utmed havet på Västkusten. Duschväggarna är minimalistiskt eleganta precis som kusten i väst. Vi har skalat bort så många detaljer som möjligt, utan att ge avkall på vare sig kvalitet eller estetik.

Gemensamt för båda serier är att glaset kommer i fokus och att de ska smälta in i den övriga inredningen. Dessutom är skönhet, funktion och hållbarhet är något som präglar alla våra duschväggar.

Aqua-gångjärn samt beslag säljs även separat.

Skärgårdsserien / Aqua-profiler

Västkustserien / G-serien

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig