Duschväggar

Unika duschväggar med glaset i fokus.

Under varumärket Invitrea erbjuder GSAB kompletta duschväggar färdiga för montering. Tack vare vår lokala produktion ska våra färdiga modeller endast ses som inspiration. GSAB kan enkelt leverera unika duschmodeller specialanpassade, både i funktion och mått, efter alla era önskemål. Dessutom har vi marknadens längsta garantitid – 20 år!

Duschväggarna är indelade i två serier – Skärgårdsserien som bygger på GSABs egenutvecklade Aqua-profiler och den minimalistiska Västkustserien där glaset kommer till sin fulla rätt med hjälp av smäckra beslag.

I Skärgårdsserien har duschmodellerna ett klassiskt formspråk, helt enkelt klassisk skönhet. Inspirationen kommer från miljöerna och den vackra naturen i havslandskapet öster om Stockholm.

Västkustserien är inspirerad av det kala, mjukt formade klipplandskapet som finns utmed havet på Västkusten. Duschväggarna är minimalistiskt eleganta precis som kusten i väst. Vi har skalat bort så många detaljer som möjligt, utan att ge avkall på vare sig kvalitet eller estetik.

Gemensamt för båda serier är att glaset kommer i fokus och att de ska smälta in i den övriga inredningen. Dessutom är skönhet, funktion och hållbarhet är något som präglar alla våra duschväggar.

Aqua-gångjärn samt beslag säljs även separat.

Skärgårdsserien / Aqua-profiler

Västkustserien / G-serien

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig