Svarta detaljer

Våra produkter med svart finish kan användas för att skapa miljöer och trendiga svarta detaljer i offentliga och privata miljöer, såsom kontor, privata bostäder och inte minst i badrum.

Läs mer

Uterum & skärmtak

GSAB erbjuder skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger. Våra olika skjutdörrsystem Alu-Soft, Alu-1 och Alu-2 ger dig möjligheten att skräddarsy en inglasning utifrån dina behov och önskemål. Med detta kan du få ett extra rum som du har glädje av från tidig vår till sent in på hösten.

Vi har även en stilren skärmtakslösning som passar på de flesta fasader.

Läs mer

Räcken & klämfästen

Med lång erfarenhet av glasräcken och tre olika räckessystem, som innefattar olika material, kombinationer och fördelar, kan GSAB garanterat möta alla sorters räckesförfrågningar. Skyline är det stolpfria räcket som sätter utsikten i fokus. Rostfria räcken i runt eller fyrkantingt utförande har tidlös design, flexibelt utförande och är enkla att montera. Alu-Railing har smala och eleganta stolpar i lackad aluminium som gör att glaset hamnar i fokus. Alla räcken finns för både inom- och utomhusbruk.

Läs mer

Glaspartier

Med Alu-Room skapas enkelt luftiga utrymmen i kontor, offentliga miljöer eller privata bostäder. Det är ett stabilt, flexibelt och lättmonterat väggsystem där glasets ljuddämpande effekt kombineras med en känsla av gränsfria rum. Montering sker med minimalistiska och eleganta aluminiumprofiler i över- och underkant. Möjligheten att montera en dörrkarm fristående i glaspartier förstärker den öppna känslan.

Läs mer

Skjut- & slagdörrar

GSAB kan erbjuda stilrena glasdörrar i flera olika utföranden - både som slag- och skjutdörr. Alla med glaset i fokus. Våra kompletta dörrar är samlade under varumärket Invitrea, men alla detaljer säljs även separat av GSAB. Med helglasdörren Elegant byter man enkelt ut en befintlig innerdörr i trä till en dörr helt i glas. Dessutom finns skjutdörrar för både dörröppningar, duschar och garderober. Briljant skjutdörrar för garderober byggs alltid måttanpassade och fungerar lika bra i sovrummet som i köket.

Läs mer

Duschväggar

Under varumärket Invitrea erbjuder GSAB kompletta duschväggar färdiga för montering. Tack vare vår lokala produktion ska våra färdiga modeller endast ses som inspiration. GSAB kan enkelt leverera unika duschmodeller specialanpassade, både i funktion och mått, efter alla era önskemål. Dessutom har vi marknadens längsta garantitid – 20 år! Profiler samt beslag till duschväggar säljs även separat.

Läs mer

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig