Om oss

GSAB är nordens ledande leverantör till glasmästeri- och byggbranschen och hos oss hittar du som arbetar professionellt med glas ett brett och prisvärt sortiment.

Vår affärsidé bygger på erfarenhet, kunskap, kvalitet, tradition och service. Företaget har funnits i över 65 år på den nordiska marknaden och har idag även kunder utanför Norden. Vi levererar med egna budbilar till Stockholm och Mälardalen. Övriga transporter sker i samarbete med externa transportörer.

Vår integritetspolicy

Våra allmänna försäljningsvillkor

Kontakt

E-post: order@gsab.se | info@gsab.se Tel: 08-546 117 00

Besöksadress: Dumpervägen 7, 142 50 Skogås. Postadress: Box 1, 142 21 Skogås Öppettider:  Alla vardagar kl 07:00-17.00. Vi uppskattar om du ringer oss för att lägga en order innan ditt besök. Vi har lunchöppet!

Till webbshopen

Återförsäljare

Alla produkter från GSAB säljs genom välrenommerade glasmästare, byggare och hantverkare som jobbar professionellt med glas. Är du privatperson och intresserad av våra produkter så rekommenderar vi att du tar kontakt med ditt lokala glasmästeri.

Invitrea

Under vårt varumärke Invitrea har vi samlat våra färdiga konsumentprodukter. Där finner du framförallt ett stort utbud av olika duschväggar. Men även garderobsskjutdörrar, helglasdörrar och glasräcken. Invitreas produkter levereras kompletta och klara att monteras.

Läs mer på invitrea.com

Har du några frågor?

Vårt säljteam är alltid redo att hjälpa dig.

Ring 08-546 117 00 eller fyll i din e-post så kontaktar vi dig